comel

SUAIKENAL..

Aju : usia - 8 thn..siamese..karektorr: nakal..pendiam..bising bila perlu aje..pendendam..yg lain tak boley lebih dari dia...dia mesti no. one..manja..kuat merajuk bila telinga kena jentik..suka dgr aku nyanyi..rekod buruk: hampir 6 bijik gelas telah dipecahkan..sebijik pinggan makan..menolak anik dari umh tingkat 4 ke ground floor..takut pada cina dan juga vacuum cleaner..dan miang..
Anik : usia 6 thn..kampung cat berkaki pendek (katik)..karektorrr: suka mengiaw w/pun tgh tido, suka tido, suka gigit aju sampai berdarah, degil, kuat makan, kalau aku marah dia..dia blakon tergolek tido, takut guruh dan ujan lebat,takut vacuum,tak suka lipas(tgk lipas terus lari), rekod buruk : terkencing atas sofa baru aku,sembunyi dalam almari baju dan sepah kan baju,bergaduh ngan aju (aju cedera parah)..dan tak suka kucing jantan..
*Dua-dua betina tp bukan lesbian ok...

dah abih jalan umh tucing..tgk blog tuan gumah lak...tekan!!

tengkiu sudi tengok aju n anik

web counter

AJU N ANIK PHOTO COLLECTION

thank u for being ajuanik follower

Labels

Wednesday, April 22, 2009

AKU DIDERA...

Apa la nasib aku...luka lama baru nak baik...ada lagi luka baru...kejam ko anik!!!
Aku tak penah pun gigit ko...nape ko gigit aku...huhuhu...
Tapi aku redha sbb ko dah kena pulas tinga ngan maam..aku puas..
Aku bad mood ni...jgn duk dekat ngan aku...
Ko duduk la atas kapet tu...biar aku duduk tepi dinding ni je...atas wayar...biar la kalau kena karen pun...
Huhuhu...aku tgh touching gilerrrr ni...

5 comments:

Nora said...

hai..salam..nk tnya,kat area melaka mana nak letak kucing dlm 2-3 hr yer..maksud sy, sy nak g kursus tp x tau mana tempat nk letak kucing..ada idea x..samping2 tu jenguk blog sy yer

signorina said...

haha.. klakarnye kesah..

Syima Syaz said...

hahahaa...notty itu budak

suhaila-ab said...

utk warga negeri melaka....nursery utk meow di Sg Putat sebelum masuk ke Taman Sri Selendang...sebelah kiri kubo cina...Animal Klinik...

Nora said...

tq su..b4 ni antau kat rawang.jauh sgt.tq byk2.sy nak cr kdai tu.ok x dia jaga.brapa ongkosnya 1 mlm yer