comel

SUAIKENAL..

Aju : usia - 8 thn..siamese..karektorr: nakal..pendiam..bising bila perlu aje..pendendam..yg lain tak boley lebih dari dia...dia mesti no. one..manja..kuat merajuk bila telinga kena jentik..suka dgr aku nyanyi..rekod buruk: hampir 6 bijik gelas telah dipecahkan..sebijik pinggan makan..menolak anik dari umh tingkat 4 ke ground floor..takut pada cina dan juga vacuum cleaner..dan miang..
Anik : usia 6 thn..kampung cat berkaki pendek (katik)..karektorrr: suka mengiaw w/pun tgh tido, suka tido, suka gigit aju sampai berdarah, degil, kuat makan, kalau aku marah dia..dia blakon tergolek tido, takut guruh dan ujan lebat,takut vacuum,tak suka lipas(tgk lipas terus lari), rekod buruk : terkencing atas sofa baru aku,sembunyi dalam almari baju dan sepah kan baju,bergaduh ngan aju (aju cedera parah)..dan tak suka kucing jantan..
*Dua-dua betina tp bukan lesbian ok...

dah abih jalan umh tucing..tgk blog tuan gumah lak...tekan!!

tengkiu sudi tengok aju n anik

web counter

AJU N ANIK PHOTO COLLECTION

thank u for being ajuanik follower

Labels

Wednesday, April 22, 2009

AKU DIDERA...

Apa la nasib aku...luka lama baru nak baik...ada lagi luka baru...kejam ko anik!!!
Aku tak penah pun gigit ko...nape ko gigit aku...huhuhu...
Tapi aku redha sbb ko dah kena pulas tinga ngan maam..aku puas..
Aku bad mood ni...jgn duk dekat ngan aku...
Ko duduk la atas kapet tu...biar aku duduk tepi dinding ni je...atas wayar...biar la kalau kena karen pun...
Huhuhu...aku tgh touching gilerrrr ni...

VAMPIRE!!!!

Aku la vampire versi meow...
Heheheheh....jaga ko anik ...ko gigit aku ye...aku isap darah koo..


Tuesday, April 21, 2009

MAKAN TIME!!! YAHOO!!!

Tika ini kami lapo betul...maklum la maam balik keje lambat pulak...whiskas dah abih anik makan..
Bila kala maam bukak tin...kami dah meloncat macam kera..naik kosi turun kosi..
Bila dah start..huh yum yum...best!!
Oppsss!!! ternampak pulak lidah anik terjelir...
Perut anik dah mengembang...
Perut aju pun dah kembang...
Makan sampai pengsan...
Anik dah berenti makan..full tank!!! sape tu lom abih??
Aju...huhu....mente****h ke?
Anik dah start ngantuk....

Tuesday, April 14, 2009

SUSAHNYA NAK TIDO

SATU HARI YG UJAN LEBAT....AKU NGANTUK GILER...

JOM KITA TIDO...
BUSUK BAU KETIAK KAU!!
SILAU LAH!!KO IGT AKU ARTIS KE??NAK TIDO PUN TAK SENANG...

DEKAT SIKIT...AKU SEJUK NIH!

TIDO DIAM2 SIKIT BOLEY TAK??
ZZZZZZZZZZ.......

AKU SEJUK TAK TAHAN....

TAK LEH TIDO...MACAM WINTER PULAK...

Thursday, April 9, 2009

Tuesday, April 7, 2009