comel

SUAIKENAL..

Aju : usia - 8 thn..siamese..karektorr: nakal..pendiam..bising bila perlu aje..pendendam..yg lain tak boley lebih dari dia...dia mesti no. one..manja..kuat merajuk bila telinga kena jentik..suka dgr aku nyanyi..rekod buruk: hampir 6 bijik gelas telah dipecahkan..sebijik pinggan makan..menolak anik dari umh tingkat 4 ke ground floor..takut pada cina dan juga vacuum cleaner..dan miang..
Anik : usia 6 thn..kampung cat berkaki pendek (katik)..karektorrr: suka mengiaw w/pun tgh tido, suka tido, suka gigit aju sampai berdarah, degil, kuat makan, kalau aku marah dia..dia blakon tergolek tido, takut guruh dan ujan lebat,takut vacuum,tak suka lipas(tgk lipas terus lari), rekod buruk : terkencing atas sofa baru aku,sembunyi dalam almari baju dan sepah kan baju,bergaduh ngan aju (aju cedera parah)..dan tak suka kucing jantan..
*Dua-dua betina tp bukan lesbian ok...

dah abih jalan umh tucing..tgk blog tuan gumah lak...tekan!!

tengkiu sudi tengok aju n anik

web counter

AJU N ANIK PHOTO COLLECTION

thank u for being ajuanik follower

Labels

Friday, June 5, 2009

SAPE NAK HADIAH?

Sorry la yer...tuan aku dah nak bg aku kat org lain...kat cina kutip botol tuh...aku tau la aku dah byk buat salah...huhuhu sedey nyerrrr....
Kalau aku ni hadiah skali pun tak yah la taruk reben...Boring betul....apa aku nak buat ni....nak lari dari umh ke...
Aju la punya pasal ni....aku gigit dia sikit aje...berdarah tu biasa la...adat la bergaduh...takan tu tak leh...
Apa pun aku kena jek tuan aku ni skit...apa nak buat yerrr....

4 comments:

Syima Syaz said...

kau sungguh kejam sue..
kalau ayah aku nampak aku dera tina,memamg kena petir kat telinga..

joegrimjow said...

bagi la yg merah

suhaila-ab said...

Syima : relax arr syima tu ugut je...dia nakal sgt...

joegrimjow : apa yg merah kawan?

ayin jemin a.k.a ain said...

comel la kucing2 tu.sesuai sgt dgn caption!