comel

SUAIKENAL..

Aju : usia - 8 thn..siamese..karektorr: nakal..pendiam..bising bila perlu aje..pendendam..yg lain tak boley lebih dari dia...dia mesti no. one..manja..kuat merajuk bila telinga kena jentik..suka dgr aku nyanyi..rekod buruk: hampir 6 bijik gelas telah dipecahkan..sebijik pinggan makan..menolak anik dari umh tingkat 4 ke ground floor..takut pada cina dan juga vacuum cleaner..dan miang..
Anik : usia 6 thn..kampung cat berkaki pendek (katik)..karektorrr: suka mengiaw w/pun tgh tido, suka tido, suka gigit aju sampai berdarah, degil, kuat makan, kalau aku marah dia..dia blakon tergolek tido, takut guruh dan ujan lebat,takut vacuum,tak suka lipas(tgk lipas terus lari), rekod buruk : terkencing atas sofa baru aku,sembunyi dalam almari baju dan sepah kan baju,bergaduh ngan aju (aju cedera parah)..dan tak suka kucing jantan..
*Dua-dua betina tp bukan lesbian ok...

dah abih jalan umh tucing..tgk blog tuan gumah lak...tekan!!

tengkiu sudi tengok aju n anik

web counter

AJU N ANIK PHOTO COLLECTION

thank u for being ajuanik follower

Labels

Thursday, April 15, 2010

AJU SUNYI...

Aju semenjak 2 menjak ni termenung sana termenung sini...keje dia tido..makan..minum..tengok tv aje...

Yang agak kuang asam..manja mesti kat bantal aku...buat macam hak milik mutlak dia..
Gambar bawah ni pulak namanya "Mr Keberet"...jantan playboy kat area umh aku...
kenapa aku kata dia playboy? sebab mana2 kucing betina beranak mesti baby muka n bulu macam Keberet..sape lagi punya keje..badan dia tough..keras..mesti sebab latihan kejar mengejar betina hari2..

waktu lapang dia lepak tepi umh aku..terlentang aje..

dulu masa Aju desperate aku igt nak bagi je keberet kat aju...WAJARkah tindakan aku??



3 comments:

sI tEDI said...

ekekkekeke.. aju nak ke si keberet tu?

SyimaSyaz said...

tu lah dia..masalahnye aju nak ke?mungkin nak lah kot sbb tgk muka keberet tuh cam JANTAN MACHO je...

Boyachilles said...

stim dinding