comel

SUAIKENAL..

Aju : usia - 8 thn..siamese..karektorr: nakal..pendiam..bising bila perlu aje..pendendam..yg lain tak boley lebih dari dia...dia mesti no. one..manja..kuat merajuk bila telinga kena jentik..suka dgr aku nyanyi..rekod buruk: hampir 6 bijik gelas telah dipecahkan..sebijik pinggan makan..menolak anik dari umh tingkat 4 ke ground floor..takut pada cina dan juga vacuum cleaner..dan miang..
Anik : usia 6 thn..kampung cat berkaki pendek (katik)..karektorrr: suka mengiaw w/pun tgh tido, suka tido, suka gigit aju sampai berdarah, degil, kuat makan, kalau aku marah dia..dia blakon tergolek tido, takut guruh dan ujan lebat,takut vacuum,tak suka lipas(tgk lipas terus lari), rekod buruk : terkencing atas sofa baru aku,sembunyi dalam almari baju dan sepah kan baju,bergaduh ngan aju (aju cedera parah)..dan tak suka kucing jantan..
*Dua-dua betina tp bukan lesbian ok...

dah abih jalan umh tucing..tgk blog tuan gumah lak...tekan!!

tengkiu sudi tengok aju n anik

web counter

AJU N ANIK PHOTO COLLECTION

thank u for being ajuanik follower

Labels

Tuesday, December 1, 2009

ACARA JILAT 1 BADAN


video

video

Last skali Anik dah lenguh menjilat si gemok tuh..mau tak penat..jilat 1 badan.....Anik memang spesis yang rajin nak 'mandi' kan kawan baik dia tuh...nak harapkan Aju buat kat dia gitu jauh skali..aju jarang nak 'mandikan' Anik..tapi bulu Anik tetap cantik...korang jgn salah paham dengan 2 hekor ni..diaorg tak bunting hoccay...itu perut penuh dengan makanan...whiskas 1 beg 1.5kg cuma dapat bertahan 3-4 hari aje...aku sopink makanan biskut /can food dan pasir booboo dia every week....anik juga peminum susu yang tegar..aju kurang sikit..barang makan diaorg lagi mahal dari makanan aku..itu pasal MOMOT jeles tgk diaorg dari luar rumah....

6 comments:

sI tEDI said...

amboi.. baiknya.. kucing akud ah bertelgah sbb rebut awek..

eh!! x kena diet ke su.. overweight tak?

suhaila-ab said...

overweight la tuh...

UMILIYA said...

assalamualaikum..salam kenal...nak tau gak pasal jus mate
..leh kasi maklumat tak?

sigNorina said...

haha..
comel jek..

cik EPAL said...

mata kucing tu wowww :)

Boyachilles said...

besnye kalau hero dapat layanan mcm ni...apa kata upload ke dalam forum??